Disseny de Botigues Online

Disseny de Botigues Online

Sempre obert, disponible i en forma. El comerç electrònic va arribar per quedar-se i fer-te la vida més confortable. Ven i amplia els teus horitzons.

Comença a vendre

Més i millor, aquesta és la filosofia. Ningú sap més que tu sobre el producte o servei que ofereixes, però en el costat tecnològic podem ser els teus millors aliats. Deixa't aconsellar per anys d'experiència en el món del comerç electrònic.

Fàcil de comprar amb un clic

Fàcil de comprar amb un clic

Els teus clients navegaran de forma intuïtiva i sense complicacions. L'hi posarem fàcil perquè la seva experiència sigui el més senzilla i plaent possible.

Gestió total dels productes

Gestió total dels productes

Fart de comptar estocs? Amb la teva nova botiga virtual, tota la gestió de vendes la tindràs controlada al mil·límetre i amb zero esforç per part teva.

Diferents sistemes de pagament

Diferents sistemes de pagament

Cap client deixarà de fer una compra per dificultats amb els pagaments. Tenim totes les plataformes de pagament preparades per a tu.

Dues plataformes, dues solucions

T'oferim dues plataformes de venda online perquè escullis la que millor s'adapti a les teves necessitats.

Botigues Online en Prestashop

Botigues Online en Prestashop

Prestashop s'ha convertit en els darrers anys en la plataforma professional preferida per venedors de tot el món. T'encantarà el seu funcionament.

Botigues Online en Woocommerce-Wordpress

Botigues Online en Wordpress

Vols una pàgina web i una botiga online alhora? Aquesta solució ofereix el millor dels dos mons i és molt senzilla i pràctica d'utilitzar.

Sol·licita pressupost
Resolem els teus dubtes
 ¿Wordpress o Prestashop?
 Podeu introduir els productes?
 Les vostres botigues són multi-idioma?