Seo On Page

Possiblement hagis sentit a parlar de la importància del SEO On Page en una pàgina web.

Per obtenir una bona resposta per part de Google, el SEO On Page és el primer que has de treballar.

Són molts els aspectes que cal revisar en una pàgina per optimitzar els textos i el codi a nivell de SEO, i s'han de fer tots en conjunt si es volen aconseguir els màxims beneficis.

Si ens ho deixes a nosaltres, farem tot el necessari per què la teva web s'indexi adequadament en els principals motors de cerca. Tu només hauràs d'esperar per veure com les visites creixen mes a mes.

DES DE
295€
Seo On Page
 • Auditoria

  El primer pas serà realitzar una auditoria per conèixer l'estat exacte de la teva web i detectar les solucions que necessita.

 • Codi semàntic

  Les capçaleres (o títols) de cada pàgina han de ser òptimes i ben estructurades, així com la resta d'etiquetes html que conformen una web. Això ajudarà als cercadors a entendre de què tracta la teva pàgina.
 • Velocitat de la web

  Optimitzarem la teva web perquè la càrrega de la pàgina sigui la més ràpida possible, factor fonamental per al posicionament orgànic a Google. 

 • Imatges

  Les imatges de la teva web han d'estar optimitzades, han de comptar amb un nom indexable, un pes adequat i una etiqueta alt descriptiva.
 • Robots, sitemap, enllaços interns i molt més

  Hi ha nombroses actuacions que es poden fer per optimitzar encara més el rendiment de la teva web. Des d'avisar a Google que la teva web existeix, fins a optimitzar al màxim, l'important arxiu robots.txt o generar el millor sitemap possible.

Especialistes en Wordpress

Aprofita aquesta OFERTA i contacta amb nosaltres. Et donarem resposta en un termini mĂ xim de 24 hores.

Especialistes en Wordpress

Aprofita aquesta OFERTA i contacta amb nosaltres. Et donarem resposta en un termini mĂ xim de 24 hores.